Verkkokauppa

Verkkokauppapalvelun lisäominaisuudet

Kun olet valinnut verkkokauppapalvelumme, voit laajentaa sitä tarpeisiinne sopivilla lisäosilla. Tutustu myös erillisprojekteina toteutettaviin laajennuksiin, mikäli ette löydä sopivia työkaluja valmiina.

Bid-hinnat

Mikäli loppuasiakkaillasi tai omalla yritykselläsi on bid-sopimuksia tuotevalmistajien kanssa, saat sopimuksen piiriin kuuluvien tuotteiden erikoishinnat palveluusi suoraan toimittajilta. Näin pystyt hyödyntämään automaattisesti myös erityiset sopimushinnat ilman manuaalista selvittelytyötä.

Volyymihinnoittelu

Retail Hosting -verkkokauppaan on mahdollista lisätä näkyviin myös toimittajien määräalennukset tuotteille. Näet samassa näkymässä sekä toimittajakohtaiset yksikköhinnat että yksikköhinnan suuremmissa erissä tilattuna.

Tarjoustyökalu

Tarjoustyökalun avulla voit lähettää asiakkaillesi tarjouksia haluamistasi tuotteista haluamillasi hinnoilla. Työkalun avulla optimoidaan tarjottavat tuotteet toimittajittain, määritellään halutut hinnat ja kulut sekä tarjouksen voimassaoloaika ja maksu- ja toimitusehdot.

Muokattava tilausvahvistus

Nyt voit muokata verkkokaupasta lähtevät tilausvahvistukset haluamaasi muotoon, jopa asiakaskohtaisesti. Saat lisättyä esim. yrityksen nimen otsikkokenttään tai muutettua tilausvahvistuksen tietojen paikkoja.

Basware PunchOut-sanoma

Voimme lähettää asiakkaasi tekemistä tilauksista PunchOut-sanoman Baswaren OCI-standardin mukaisessa muodossa. Näin tilaus siirtyy sähköisesti suoraan asiakkaasi taustajärjestelmään.

Sivutyökalu

Sivutyökalun avulla valmistat yrityksesi näköiset uutis-, tuote- ja kampanjasivut vaivattomasti. Voit lisätä jokaiseen sivuun kuvia, tuotteita, tekstiä, linkkejä ja muotoilla sivun ulkoasun haluamaksesi muutamassa nopeassa vaiheessa! Työkalu tukee asiakaskohtaisia asetuksia, joten voit tehdä erinäköisen sivun vaikka jokaiselle palvelusi asiakkaalle.

Verkkomaksut

Aktivoi Luottokunnan maksuvälineet, Suomen Verkkomaksun maksupalvelut tai haluamiesi pankkien verkkomaksut palvelussasi. Asiakkaasi voivat maksaa ostoksensa heti tilaamisen yhteydessä, ja sinulle jää vain tilauksen toimittamisen vaiva.

Hinnastot webin hintaseuranta ja hintavertailupalveluihin

Retail Hosting -palvelusta on mahdollista saada kauppakohtaiset hinnastot erilaisten kuluttajille suunnattujen hintavertailupalveluiden (esim Hintaseuranta.fi, Vertaa.fi) käyttöön. Hintavertailu- ja seurantapalvelut laajentavat tuotenäkyvyyden myös hakukoneisiin.

VerkkoKauppapalvelu

Retail Hosting -verkkokauppapalvelu on suunniteltu erityisesti B2B kaupankäyntiin ja optimoitu IT-jälleenmyyjien ja toimittajien tarpeita ajatellen. Palvelu soveltuu tästä huolimatta myös muiden alojen verkkokaupankäyntiin sekä kuluttajakauppaan sen skaalautuvuuden ja laajojen integraatiomahdollisuuksien vuoksi.

Kaikki mitä tarvitset

 • 24/7 käynnissä oleva palvelu
 • Täysin liitettävissä omaan toiminnanohjausjärjestelmään
 • Tuotetoimittajarajapinnat
 • Nimikkeet, hinnat ja saatavuudet suoraan toimittajilta
 • Mahdollisuus toimittajien vertailuun tilauksittain
 • Tilausten seuranta sekä omalle yritykselle että asiakkaalle
 • Käyttäjäkohtaiset käyttöoikeudet
 • Asiakaskohtaiset tuotevalikoimat
 • Ostojen optimointityökalut
 • Asiakaskohtaiset raportointityökalut
 • Myynnin edistämisen ja markkinoinnin työkalut
 • Ohjattu käyttöönotto ja käyttökoulutus
 • Henkilökohtaiset tukipalvelut