Verkkokauppa

E-Bros Oy - sähköisten liiketoimintajärjestelmien suomalainen huippuosaaja

E-Bros Oy on tamperelainen vuodesta 1989 toiminut ohjelmistotalo. Suunnittelemme ja toteutamme jälleenmyyjille tarkoitettuja työkaluja osto- ja myyntiprosesseihin. Retai Hosting on E-Brosin tuoteperhe tilausten automatisointiin ja seurantaan. Ajatuksenamme on luoda toimivia palvelukonsepteja jotka tuottavat asiakkaille konkreettista etua ilman kiinteitä investointeja. Työkalumme ovat selkeitä ja helppokäyttöisiä verkkosovelluksia jotka suunnitellaan asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Toimittajayhteyksien ja tilaus- ja toimitusketjujen automatisoiminen ovat esimerkkejä erikoisosaamisestamme. Pitkä yhteistyö IT-alan myyntiorganisaatioiden kanssa antaa meille hyvät valmiudet jälleenmyyjän tarpeiden toteuttamiseen.

E-Bros Oy toimittaa liiketoimintajärjestelmiä kaikille E-Bros -konsernin yrityksille. Tämän vuoksi meillä on kattavasti kokemusta niin terveydenhuollon, kuljetus- ja rakennusalan, prosessiteollisuuden kuin kiinteistöalankin liiketoimintaprosessien automatisoinnista. E-Bros Oy tuottaa myös kaikki asiakkaidemme tukitoiminnot asiantuntevasti ja tehokkaasti.

E-Bros -konserni

E-Bros konserni on usean yrityksen muodostama monialayritys. E-Bros Oy on konsernin emoyhtiö, vastaamme konsernin yhteisistä toiminnoista kuten henkilöstö- ja taloushallinnosta, lisäksi vastaamme kaikkien tytäryhtiöidemme toiminnanohjausjärjestelmistä. Konsernissa on henkilöstöä yli 90. Toimimme Suomessa ja Baltiassa, päätoimipaikkamme on Tampereella.

Yritys

 

E-Bros lukuina

  •  yli 20 000 välitettyä tilausriviä päivässä
  • 650 miljoonan euron arvosta välitettyjä tilauksia vuodessa
  • 1 700 000 aktiivista tuotenimikettä
  • yli 30 vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä

E-Bros Oy