Verkkokauppa

Ratkaisujemme hyödyt toimittajille

Tavoita jälleenmyyjäsi

Retail Hostingin avulla tavoitat kerralla satoja IT-alan jälleenmyyjiä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä IT-alan toimijoiden kanssa ja kasvatamme asiakas- ja toimittajapohjaamme jatkuvasti.

Tekninen kumppanuus, helppo tapa toteuttaa sähköiset rajapinnat

Retail Hosting toimii sinun ja asiakkaasi välissä teknisenä kumppanina, jolloin säästät aikaa IT-projekteista. Avaa yksi rajapinta Retail Hostingiin ja tavoitat kerralla lähes kaikki asiakkaasi. Retail Hosting -kumppanina asiakkaasi voi muuttaa valmiin Retail Hosting -rajapintansa koskemaan tuotteitanne ilman aikaavievää rajapintaprojektia. Näin voit tarjota verkkokaupan, ostoportaalin tai rajapinnat asiakkaittesi järjestelmiin helposti yhteistyössä E-Brosin asiantuntijoiden kanssa.

Verkkokauppa jälleenmyyjällesi

Yrityksesi ei tarvitse tehdä omaa ohjelmistokehitystä verkkokauppaa varten vaan asiakkaasi voivat ottaa käyttöön valmiin ratkaisumme tuotteillanne ja tilaukset siirtyvät rajapintoja pitkin suoraan järjestelmääsi.  Retail Hosting on kahdenkymmenen vuoden tuotekehityksen tulos, jossa on hyvin testatut toiminnot ja toimiva käyttöliittymä.

Tule mukaan!

Kumppaneinamme on toistakymmentä alan suurinta toimijaa ja runsas lukuinen joukko jälleenmyyjiä. Puuttuvatko yrityksesi tuotteet vielä palvelustamme? Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!