Verkkokauppa

Erillisprojektit

Mikäli palveluistamme ei löydy jo valmiiksi tarvitsemianne toimintoja, voimme toteuttaa ne teille tehokkaasti omina projekteinaan. Erillisissä ohjelmistoprojekteissa saat käyttöösi asiantuntemuksemme myös projektinhallinnassa, jolloin yrityksesi ei tarvitse huolehtia aikatauluista tai tekniikoista. Me hoidamme projektin läpiviennin alusta loppuun saakka.

Asiantuntijoillamme on viimeisin tuntemus teknologiasta sekä vahva osaaminen useilta eri toimialueilta. IT-jälleenmyyntialan lisäksi meiltä löytyy osaamista niin terveydenhuollon, kuljetus- ja rakennusalan, prosessiteollisuuden kuin kiinteistöalankin liiketoimintaprosessien automatisoinnista.

Tarpeiden määrittely ja projektin suunnittelu

Teemme yrityksenne tarvekartoituksen aina yhteistyössä kanssanne. Te kerrotte mitä tarvitsette, me määrittelemme tarpeitanne vastaavan projektin ja aikataulutamme sen toiveidenne mukaisesti.

Toteutus ja testaus

Projektin toteutus tapahtuu tehokkaasti ja nopeasti tarvekartoituksen puitteissa. Yrityksemme ohjelmistosuunnittelijoiden vahva tuntemus Retail Hosting -ympäristön erityispiirteistä ja käytetyistä tekniikoista takaavat toimivan lopputuloksen.

Jokaiseen ohjelmistoprojektiin kuuluu kiinteänä osana myös testaus. Testauksen toteuttavat alan ammattilaiset yhteistyössä ohjelmistosuunnittelijoiden ja projektihallinnan kanssa.

Käyttöönotto, koulutus ja tukipalvelut

Valmiiden työkalujen käyttöönotto tehdään asiakkaan toivoman aikataulun puitteissa. Mikäli toiminnot vaativat käyttökoulutusta, toteutamme sen asiakkaan tiloissa tai muuten asiakkaalle sopivalla tavalla. Tukipalvelumme ovat käytettävissänne myös uusien toimintojen osalta heti niiden käyttöönoton jälkeen.

Kokonaisratkaisut

Teemme yrityksenne tarvekartoituksen aina yhteistyössä kanssanne ja olemme mielellämme mukana verkkokaupankäynnin suunnittelussa jo varhaisessa vaiheessa. Näin voimme tarjota teille täyden asiantuntemuksemme ja te löydätte yrityksenne tarpeita parhaiten vastaavat työkalut.