Verkkokauppa

Verkkokauppapalvelun kuvaus

Retail Hosting -verkkokauppapalvelu on verkkokaupan ja sähköisen tiedonsiirron yhdistävä palvelu, joka tarjoaa IT-jälleenmyyjille kokonaisvaltaisen ICT-kaupparatkaisun ilman omia kiinteitä investointeja. Palvelu on suunniteltu erityisesti vaativaan B2B-kaupankäyntiin, mutta siinä on myös kaikki kuluttajakauppaan tarvittavat toiminnallisuudet.

Palvelun avulla tarjoat asiakkaillesi verkkokaupan, jossa tilaukset siirtyvät sähköisten rajapintojen kautta sekä toimittajille että yrityksesi omiin tietojärjestelmiin. Voit räätälöidä palvelun asiakaskohtaisesti mm valikoiman suhteen ja toteuttaa kohdennettuja markkinointikampanjoita integroiduilla myynnin edistämisen ja markkinoinnin työkaluilla. Yrityksesi myyntiorganisaatio voi optimoida asiakkaidesi jokaisen tilauksen ja näin varmistaa aina parhaan katteen.

Keskity olennaiseen

Palvelu automatisoi mm jälleenmyymiesi tuotteiden tilaus-, seuranta- ja ylläpitoprosessit sekä optimoi sähköiset tilausväylät useille tuotetoimittajille, jolloin tilausprosessien painopiste siirtyy asiakkaillesi. Ei enää manuaalista käsittelytyötä.

Palvele asiakkaitasi

Retail Hosting -palvelulla saavuttamasi hyödyt heijastuvat suoraan myös asiakasuskollisuuteen ja tyytyväisyyteen. Asiakkaasi arvostavat optimoitua ja kustannustehokasta ostokanavaa, joka palvelee juuri heidän tarpeitaan sekä tuotteiden että toimittajien osalta ja on helposti sovitettavissa heidän hankintaprosesseihinsa. Samalla Retail Hosting mahdollistaa kohdennetun markkinoinnin ja lisämyynnin.

Optimoi katteesi

Käyttämällä Retail Hosting -palveluun rakennettuja asiakaskohtaisia tuotevalikoimatyökaluja ja toimittajarajapintoja optimoit katteesi helposti. Pystyt tarjoamaan asiakkaillesi juuri heitä varten koostetun tuotevalikoiman ja varmistamaan että löydät itse aina kokonaisedullisimman toimittajan tilatuille tuotteille.

Käyttövalmis heti

Retail Hosting -palvelun käyttöönottamiseksi ei tarvita mitään laiteinvestointeja. Palvelu on heti toimintavalmis ja liitettävissä suoraan omiin toiminnanohjausjärjestelmiinne. Lisäät vain tuotehinnastot ja asiakkaat ja palvelusi on täysin käyttövalmis. E-Bros huolehtii siitä että palvelusi on yrityksesi näköinen ja sinulla on käytössäsi kaikki tarvitsemasi työkalut.

VerkkoKauppapalvelu

Helppo tilauskanava loppuasiakkaallesi

Verkkokaupan perustaminen on helppoa. Jälleenmyyjänä päätät mitkä toimittajat valitset palveluusi. Tämän jälkeen lisäät loppuasiakkaat ja määrittelet palvelusi hinnat. Toimittajat lähettävät palveluusi ajantasaiset hinnastot ja valikoimasi on valmis.

Asiakkaasi tilaavat tarvitsemansa tuotteet selkeän käyttöliittymän kautta. Tilaukset siirtyvät toimittajille automaattisesti. Voit myös halutessasi tarkastaa jokaisen tilauksen itse ennen toimittajalle lähetystä. Toimittajasi toimittavat tilatut tuotteet suoraan asiakkaillesi.

Kun tilausprosessi on automatisoitu, vapautuu myyntiorganisaatiosi aika esimerkiksi uusasiakashankintaan. Optimointityökalujen avulla voit myös varmistaa jokaisen tilauksen kohdalla saavasi parhaat toimitusajat tai katteet

 

 

Retail Hosting -verkkokauppapalvelu on suunniteltu erityisesti B2B kaupankäyntiin ja optimoitu IT-jälleenmyyjien ja toimittajien tarpeita ajatellen. Palvelu soveltuu tästä huolimatta myös muiden alojen verkkokaupankäyntiin sekä kuluttajakauppaan sen skaalautuvuuden ja laajojen integraatiomahdollisuuksien vuoksi.

Kaikki mitä tarvitset

 • 24/7 käynnissä oleva palvelu
 • Täysin liitettävissä omaan toiminnanohjausjärjestelmään
 • Tuotetoimittajarajapinnat
 • Nimikkeet, hinnat ja saatavuudet suoraan toimittajilta
 • Mahdollisuus toimittajien vertailuun tilauksittain
 • Tilausten seuranta sekä omalle yritykselle että asiakkaalle
 • Käyttäjäkohtaiset käyttöoikeudet
 • Asiakaskohtaiset tuotevalikoimat
 • Ostojen optimointityökalut
 • Asiakaskohtaiset raportointityökalut
 • Myynnin edistämisen ja markkinoinnin työkalut
 • Ohjattu käyttöönotto ja käyttökoulutus
 • Henkilökohtaiset tukipalvelut