Verkkokauppa

Vaivaton käyttöönottoprojekti

Nopea käyttöönotto

Retail Hosting-konsepti takaa nopean käyttöönoton. Kokoamme haluamasi kokonaisuuden ja avaamme tarvittavat yhteydet. Palvelu on käytössäsi jopa muutamassa viikossa.

Valmiit integraatiot toimittajille

Retail Hostingissa on paljon valmiita rajapintavaihtoehtoja, etkä tarvitse aikaavieviä liitosprojekteja. Kerrot vain mitkä rajapinnat haluat avata omaan kokonaisuuteesi.

Liitettävissä mihin tahansa järjestelmään

Monipuoliset rajapinnat mahdollistava Retail Hosting -palvelun liitoksen mihin tahansa toiminnanohjaus-, tilaus- tai laskutusjärjestelmään. Rajapinnan avaamisessa auttavat E-Brosin ammattilaiset.

Ei laiteinvestointeja tai ohjelmistoasennuksia

Retail Hostingin toimitetaan käyttöönne valmiina, se ei vaadi laiteinvestointeja tai ohjelmistoasennusta. Retail Hosting on heti käyttövalmis pilvipalvelu, johon saat kaikki tarvitsemasi oston ja sähköisen myynnin työkalut.

Palveluiden laajennettavuus tarpeidesi mukaan

Retail Hosting -palvelun toiminnot voidaan ottaa käyttöön myös asteittain. Voit hyödyntää ensin yrityksesi kriittisimpään työvaiheeseen tarvittavan kokonaisuuden ja sopia laajennuksesta muihin osa-alueisiin myöhemmin tai toiminnan kasvaessa.

Mahdollisuus hyödyntää vanhat integraatiot

Jos yritykselläsi on olemassa olevia integraatioita toimittajiin on mahdollista hyödyntää ne ja säästää aikaa ja rahaa Retail Hosting -integraatiossa. Olemassa olevan integraation hyödyntäminen on järkevää myös siksi että sen taakse on mahdollista saada Retail Hostingin avulla kaikki toimittajasi.