Verkkokauppa

Retail Hosting -rajapintayhteydet

Retail Hosting -rajapintayhteydet ovat suoria tilauskanavia yrityksenne omasta järjestelmästä toimittajillenne. Rajapintayhteydet mahdollistavat yhdellä IT-projektilla jopa kymmenen toimittajayhteyttä.

Hyödynnä järjestelmäsi ominaisuudet täysimääräisesti ja avaa suorat tilausyhteydet kaikille toimittajillesi. Rajapinnat siirtävät tilauksesi suoraan toimittajille ja tuovat tilauksen toimitustiedot yrityksesi järjestelmään. Retail Hosting -rajapintayhteydet vähentävät tilaustapahtumien manuaalisia työvaiheita.

Monipuoliset liitännät

Retail Hosting -rajapintayhteydet voidaan liittää lähes mihin tahansa toiminnanohjaus- ja taloushallintajärjestelmään. Sanomamuunnosten avulla erilaiset viestit saadaan järjestelmäsi tukemaan muotoon.

Valitse rajapintasanomat tarpeidesi mukaan

Retail Hosting -rajapintayhteydet kattavat koko tilausprosessin hinnastosta laskuun. Vaihtoehtoja on monia: http-rajapinnan yli "kysely-vastaus" -periaatteella toimiva XML-rajapinta, automatisoidut XML-sanomat tilauksesta, lähetyksestä ja laskusta tai vaikka vain yksinkertainen TXT-hinnasto siirrettynä FTP:llä tai sähköpostilla. Voit käyttää rajapinnan osia omaan järjestelmäänne sopivalla tavalla.

Hyödynnä olemassa oleva integraatiosi

Jos yrityksenne järjestelmä on integroitu aiemmin F9 Distributionin, E-Brosin tai ALSO:n järjestelmään, voidaan käyttää samaa integrointia.

Toimiva IT-projekti

Retail Hosting-rajapintayhteyksiä rakentaa ja ylläpitää E-Brosin asiantuntijoista koostuvat IT-tiimit yksin tai yhdessä yrityksesi asiantuntijoidesi kanssa.

rajapintayhteydet

 

Rajapintayhteydet toimittajille

Retail Hosting -rajapintayhteydet mahdollistavat yrityksesi olemassaolevien järjestelmien liittämisen suoraan toimittajien järjestelmiin.

Järjestelmäsi on mahdollista liittää rajapintayhteydellä jopa kymmeneen eri toimittajaan. Saat toimittajilta hinta- ja saldotiedot suoraan omaan palveluusi. Käytät tilaamiseen omaa järjestelmääsi. Toimittajat toimittavat tilaamasi tuotteet yritykseesi.

Rajapintayhteydet