Verkkokauppa

Rajapintayhteyksien ominaisuudet

24/7 käynnissä oleva palvelu

Retail Hosting -palvelut saat käyttöösi ilman omia laiteinvestointeja, sillä palvelut sijoitetaan keskitetysti meidän omille palvelimillemme. Näin voimme pitää huolen siitä että palvelusi on aina asiakkaidesi käytettävissä ja toimintavarma.

Tuotetoimittajarajapinnat

Retail Hosting -verkkokaupan kautta saat ulottuvillesi jopa kymmenen suurimman tuotetoimittajan tuotevalikoiman. Rajapintayhteydet toimittajille ovat valmiina, valitset niistä vain haluamasi ja ne yhdistetään palveluusi.

Nimikkeet, hinnat ja saatavuudet suoraan toimittajilta

Sinun ei tarvitse huolehtia verkkokauppasi sisällön oikeellisuudesta, vaan kaikki nimikkeet, hinnat, tuotetiedot ja saatavuustiedot tulevat automaattisesti suoraan toimittajilta. Saat verkkokauppaasi uusimmat tuotteet heti kun ne tulevat toimittajien valikoimiin.

Tilausyhteydet kaikille toimittajille

Kauttamme saat ulottuvillesi jopa kymmenen eri toimittajan tuotevalikoiman ja varmistat että saat tuotteesi aina parhaaseen hintaan.

Paluusanomat omaan järjestelmään

Tilausten paluusanomat saadaan toimittajilta automaattisesti omaan järjestelmään.

Täysin liitettävissä omaan toiminnanohjausjärjestelmään

Verkkokauppapalvelu voidaan helposti liittää useisiin erilaisiin toiminnanohjausjärjestelmiin ja muihin taustajärjestelmiin monipuolisten integraatiorajapintojen avulla. Näin saat käyttöösi täyden hyödyn jo olemassaolevista ohjelmistoistasi ja vähennät manuaalisen työn määrää.

Rajapintayhteydet

  • 24/7 käynnissä oleva palvelu
  • Tuotetoimittajarajapinnat
  • Nimikkeet, hinnat ja saatavuudet suoraan toimittajilta
  • Tilausyhteydet kaikille toimittajille
  • Paluusanomat omaan järjestelmään
  • Täysin liitettävissä omaan toiminnanohjausjärjestelmään