Verkkokauppa

Retail Hosting -rajapintayhteydet

Retail Hosting -rajapintayhteydet ovat suoria tilauskanavia yrityksenne omasta järjestelmästä toimittajillenne. Rajapintayhteydet mahdollistavat yhdellä IT-projektilla jopa kymmenen toimittajayhteyttä.

Rajapintayhteydet

Hyödynnä järjestelmäsi ominaisuudet täysimääräisesti ja avaa suorat tilausyhteydet kaikille toimittajillesi. Rajapinnat siirtävät tilauksesi suoraan toimittajille ja tuovat tilauksen toimitustiedot yrityksesi järjestelmään. Retail Hosting -rajapintayhteydet vähentävät tilaustapahtumien manuaalisia työvaiheita.. Lue lisää >>

perusominaisuudet

  • 24/7 käynnissä oleva palvelu
  • Tuotetoimittajarajapinnat
  • Nimikkeet, hinnat ja saatavuudet suoraan toimittajilta
  • Tilausyhteydet kaikille toimittajille
  • Lue lisää >>

Käyteyt tekniikat

rajapintayhteydet

 

Retail Hosting -uutiset

F9 Distribution Oy:n toimittajarajapinnat Retail Hosting -palveluun

F9 on vuonna 2011 toimintansa aloittava suomalainen, yrittäjävetoinen  it- ja kodinelektroniikkajakelija. F9 Distributionin valikoimaan kuuluu alan johtavien tietotekniikka-, viihde-elektroniikka- ja kodinkonevalmistajien laatutuotteita.

Retail Hosting -palveluihin on mahdollista liittää F9 Distribution Oy:n toimittajarajapinta jo nyt.

Ota yhteyttä myyntiimme mikäli olet kiinnostunut rajapinnan avaamisesta.


IceCat-tuotespeksit Retail Hosting -palveluun

Retai Hosting siirtyy käyttämään IceCat-tuotetietoja 7.6.2011 alkaen. Tämä merkitsee sitä että kaikkien tuotteiden tuotetietosivulla olevat tekniset tiedot tulevat IceCatin tuotetietokannasta.

Muutos lisää tuotetietojen määrää palvelussa huomattavasti. Saamme tuotetiedot suurelle osalle sellaisista tuotteista joille ei ole ollut tuotetietoja saatavissa. Myös tuotetietojen laatu ja teknisen informaation määrä paranee.

Mikäli haluat lisätietoja IceCat-tuotespekseistä, ota yhteyttä myyntiimme!