Verkkokauppa

Ratkaisujemme hyödyt yrityksellesi

Tuotekoodit, -nimikkeet ja -kuvaukset valmiina

Retail Hosting palvelussa on satoja tuhansia tuotteita. Tuotteiden koodit, nimikkeet ja kuvaukset ovat valmiina, jonka ansiosta palvelun perustaminen ja ylläpito on helppoa. Voit halutessasi kuitenkin lisätä palveluun omia tuotteitasi tuotetietoineen.

Keskitetty tilaaminen

Tilausten hallinta on helppoa. Näet millä toimittajilla tuotetta on ja millä ehdoilla. Voit kerätä yhteen ostoskoriin kaikkien eri toimittajien tuotteet ja vahvistaa koko päivän ostot samalla kertaa.

Tilausseuranta yhdessä näkymässä

Tilausseurannan avulla näet yhdellä silmäyksellä missä vaiheessa toimitukset ovat kullakin toimittajalla. Retail Hosting tallentaa myös saadut seurantakoodit jolloin voit seurata yksityikohtaisesti toimitusten etenemistä. Kaikkien tuotteiden sarjanumerot tallennetaan ostohistoriaan ja mahdollisten RMA-tapausten selvittäminen nopeutuu. Selvität hetkessä mistä ja milloin tuote on tilattu.

Optimoi tilauksesi vertailemalla toimittajiesi hintoja ja toimitusaikoja

Retail Hosting mahdollistaa yrityksesi käyttämien toimittajien hinta- ja saatavuustietojen vertailun yhdessä selkeässä näkymässä. Pystyt optimoimaan yrityksesi ostopäätökset aina haluamiesi kriteerien mukaan ja tilaamaan sieltä missä hinta on matalin tai toimitus nopein.

Säästä aikaa keskittämällä ostotoiminnot yhteen kanavaan

Yrityksesi työntekijöiden työpanos vapautuu muihin tehtäviin kun myynnin rutiinitöitä siirretään Retail Hostingiin. Monessa kanavassa tapahtuneiden ostotapahtumien ja tilausseurannan yhdistäminen yhteen paikkaan vapauttaa työaikaa. Käytä vapautunut aika vaikka asiakaspalveluun tai uusasiakashankintaan.

Poistaa manuaalisia työvaiheita, vähentää virheiden mahdollisuutta

Manuaalisesti tehtävät tuoterivien siirrot eri järjestelmien välillä lisäävät virheitä tilaustiedoissa ja toimituksissa. Retail Hostingin sähköinen osto ja –myyntijärjestelmä takaa tilaustietojen kulkemisen asiakkaalta toimittajallesi ja vaikka laskutukseesi asti muuttumattomina.

Markkinointityökalut lisäävät myyntiä ja näkyvyyttä

Markkinointityökaluilla teet asiakkaillesi ajankohtaisia kampanjoita ja voit räätälöidä viestin vaikka asiakaskohtaisesti. Asiakasryhmäkohtaisilla kampanjoilla tavoitat juuri oikeat asiakkaat , etkä rasita kaikkia asiakkaitasi turhilla markkinointiviesteillä. Voit luoda näyttäviä kampanjasivuja verkkokauppaan tai lähettää markkinointiviestin asiakkaasi sähköpostiin.

Raportointityökalu kertoo myyntimäärät ja helpottaa seurantaa

Myynti- ja käyttöraporttien avulla seuraat verkkokauppasi myynnin tunnuslukuja sekä käyttöaktiivisuutta tehokkaasti. Lähetysten automatisoinnilla voit saada määrämallisen raportin sähköpostiisi tai omalle palvelimellesi vaikka joka päivä. Voit myös säilyttää raporttisi meidän palvelimellamme, jolloin voit nopeasti avata raportin päivitetyillä tiedoilla tai käyttää jo tallennettuja raportteja pohjana uusien raporttien luomiseen.

Palvelu oman graafisen ilmeen mukaisesti

Palvelun ulkoasu muokataan aina yrityksesi näköiseksi omien graafisten ohjeistustenne mukaan. Räätälöimme palvelun jokaisen näkymän vastaamaan omaa ilmettänne. Verkkokaupan ilme sulautetaan kotisivujesi ulkoasuun joten asiakkaillasi on tuttu käyttöympäristö koko ajan.

Kattavat tukipalvelut

Retail Hosting tarjoaa yrityksesi käyttäjille teknisen tuen joka auttaa palvelun käytössä ja hankalissa tilanteissa. Ratkaisemme ammattitaidolla tekniset ongelmat.

Koulutamme yrityksesi käyttäjät

Ohjelmistojen käyttöönottoon liittyy aina kattava käyttökoulutus. Se järjestetään palvelulaajuudesta riippuen joko asiakkaan luona tai omissa tiloissamme. Retail Hosting- käyttöliittymä on selkeä ja helppokäyttöinen näin käyttö on nopea omaksua. Tarvittaessa neuvontaa voidaan antaa henkilökohtaisesti puhelimessa esimerkiksi uudelle työntekijällenne. Palveluiden käytöstä on saatavilla myös ohjekirja ja videot. Myynnin ja teknisen tukemme henkilökunta auttavat käytön aloituksessa.