Verkkokauppa

Retail Hosting -referenssit

Retail Hosting -palveluita käyttäviä yrityksiä on Suomessa jo noin 300. Asiakkaamme ovat pääasiassa B2B-kaupankäyntiin keskittyneitä IT-jälleenmyyjiä.

 • Sim

  Sim Sensitive on hius- ja kauneudenhoitotuotteiden valmistaja, joka lukeutuu alansa huippuihin maailmassa.

 • Anvia

  Anvia on kasvava, tieto-, viestintä- ja turvateknologian palveluita ja tuotteita tarjoava konserni ja Suomen neljänneksi suurin tietoliikenneoperaattori. Anvia tarjoaa nykyaikaiset ja korkealaatuiset ratkaisut kuluttajien ja yritysten viestintään, tietohallintoon ja turvallisuuteen. Lue lisää »

E-Bros -referenssit

Retail Hosting -palveluiden ja sähköisen kaupankäynnin lisäksi E-Brosin erikoisosaamisalueita ovat logistiikka ja asiakassuhteet. Alla esimerkkejä muista kokonaisjärjestelmätoimituksistamme.

 • Also

  ALSO on yksi Euroopan johtavia tukkukaupan ja logistiikan yrityksiä informaatioteknologian ja kulutuselektroniikan alalla. E-Bros Oy on toteuttanut Also Finlandille markkinoiden kattavimmat sähköiset palvelut.

 • F9 Distribution Oy

  Suomalaisen it- ja kodinelektroniikkajakelija F9 Distribution Oy:n tuotevalikoima koostuu johtavien tietotekniikka-, viihde-elektroniikka- ja kodinkonevalmistajien laatutuotteista. E-Bros Oy on toteuttanut F9:lle kattavan toiminnanohjausjärjestelmän asiakasrajapintoineen.

 • Businessforum

  PC-laitteiden, -ohjelmistojen ja -oheislaitteiden täyden palvelun jälleenmyyntiyritys Businessforum on yksi Suomen suurimmista tietotekniikan jälleenmyyntiyrityksistä. E-Bros Oy on toteuttanut Businessforumille kattavan toiminnanohjausjärjestelmän asiakasrajapintoineen.

 • Meshworks ja Seemoto

  Seemoto on useiden paikallisten langattomien anturiverkkojen, paikannuksen ja palvelun muodostama kokonaisuus. E-Bros Oy toteuttaa Seemoton verkkopalvelun ja tuotekehityksen sekä tukitoiminnot.

 • Fleetlogis

  Fleetlogis Oy tarjoaa logistiikka-alan it-ratkaisuja ja -palveluita itsenäisistä telematiikkajärjestelmistä kokonaisiin logistiikka-alan toiminnanohjausratkaisuihin.

 • Melon

  Melon Oy on suomalainen maahantuonti- ja tukkuliike kauneuden, hyvinvoinnin ja terveydenhoidon tuotteille. Melon Oy käyttää toiminnassaan E-Brosin tuottamaa toiminnanohjausjärjestelmää ja verkkokauppaa.

 • Sairaala Siluetti

  Sairaala Siluetti on esteettiseen kirurgiaan erikoistunut yksityissairaala. Siluetti on jo vuosikymmenten ajan tunnettu plastiikkakirurgian edelläkävijänä, kehittäjänä ja kouluttajana Suomessa. E-Bros Oy toimittaa Sairaala Siluetin toiminnanohjausjärjestelmiä.

Yritys

 

Anvia

Sim Finland Oy

F9 Distribution Oy

 

Businessforum Oy

 

Seemoto

 

Fleetlogis

 

Melon Oy

 

Siluetti