Verkkokauppa

Palveluiden yhdistäminen

Retail Hosting -verkkokauppa, ostoportaali ja rajapinnat voidaan liittää yhdeksi kokonaisuudeksi, jolloin saat kaikki palvelukokonaisuuden edut käyttöösi. Kun asiakkaasi, oma organisaatiosi ja toiminnanohjausjärjestelmäsi tarvitsevat omat kanavansa tilauksiin, ratkaisu on Retail Hosting -palveluiden yhdistäminen. Palveluiden ominaisuuksia voidaan täydentää laajennusosilla, jotka ovat myyntiin ja ostoon suunniteltuja täsmätyökaluja. Retail Hosting -palvelut toimivat saumattomasti yhteen.

Retail Hostingin edut ovat osiensa summa. Ottamalla huomioon juuri oman organisaatiosi ja asiakkaittesi tarpeet voit koota kokonaisuuden joka tukee parhaiten juuri sinun liiketoimintaasi.

Verkkokauppa asiakkaillesi

Verkkokaupan avulla saat asiakkaillesi vaivattoman työkalun ostojen tekemiseen ja vapautat oman myyntiorganisaatiosi aikaa uusasiakashankintaan. Luotettavan verkkokaupan avulla sitoutat asiakkaasi.

Tilausjärjestelmä omille käyttäjillesi

Ostoportaalin avulla oman yrityksesi ostajat optimoivat yrityksellesi aina kannattavimmat kaupat. Ostoportaali helpottaa tilausten tekemistä ja hallintaa, tiedätte aina missä tilausprosessin vaiheessa tilaukset kulkevat.

Rajapintayhteydet omiin järjestelmiisi

Rajapintayhteyksillä voit liittää olemassa olevan järjestelmäsi kerralla kaikkiin toimittajiisi. Rajapintayhteydet poistavat manuaalisen kirjaamisen eri järjestelmien väliltä ja vapauttavat työpanoksen tuottavampaan työhön. Rajapintayhteyksien avulla voit automatisoida myös toistuvat tuotetilaukset. Hyödynnä järjestelmäsi sähköiset rajapinnat ja tilausominaisuudet täyteen laajuuteensa.

Käyttövalmis heti

Toiveittesi mukainen Retail Hosting -kokonaisuus avataan käyttöösi valmiista konseptin osista. Osat ovat täysin yhteen sopivia ja täydentävät toisiaan. Valmis ohjelmistokokonaisuus on käytössäsi ilman laiteinvestointeja tai ohjelmistoasennuksia.

Kokonaisratkaisut

Teemme yrityksenne tarvekartoituksen aina yhteistyössä kanssanne ja olemme mielellämme mukana verkkokaupankäynnin suunnittelussa jo varhaisessa vaiheessa. Näin voimme tarjota teille täyden asiantuntemuksemme ja te saatte yrityksenne tarpeita parhaiten vastaavat työkalut.