Verkkokauppa

Ostoportaalin perusominaisuudet

Retail Hosting -ostoportaali on ostajan työkalu, jossa näet toimittajien valikoiman selkeässä vertailunäkymässä. Pystyt optimoimaan yrityksesi ostopäätökset aina haluamiesi kriteerien mukaan ja tilaamaan sieltä missä hinta on matalin tai toimitus nopein. Tilauksesi siirtyvät sähköisiä rajapintoja myöten toimittajille ja seuraat niitä keskitetysti ostoportaalin kautta.

24/7 käynnissä oleva palvelu

Retail Hosting -palvelut saat käyttöösi ilman omia laiteinvestointeja, sillä palvelut sijoitetaan keskitetysti meidän omille palvelimillemme. Näin voimme pitää huolen siitä että palvelusi on aina asiakkaidesi käytettävissä ja toimintavarma.

Tuotetoimittajarajapinnat

Retail Hosting -verkkokaupan kautta saat ulottuvillesi jopa kymmenen suurimman tuotetoimittajan tuotevalikoiman. Rajapintayhteydet toimittajille ovat valmiina, valitset niistä vain haluamasi ja ne yhdistetään palveluusi.

Nimikkeet, hinnat ja saatavuudet suoraan toimittajilta

Sinun ei tarvitse huolehtia verkkokauppasi sisällön oikeellisuudesta, vaan kaikki nimikkeet, hinnat, tuotetiedot ja saatavuustiedot tulevat automaattisesti suoraan toimittajilta. Saat verkkokauppaasi uusimmat tuotteet heti kun ne tulevat toimittajien valikoimiin.

Mahdollisuus tuotteiden vertailuun toimittajittain

Voit vertailla verkkokauppasi tuotteita helposti yhdessä näkymässä. Jokaisen tuotteen kohdalla näet kunkin sitä myyvän toimittajan hinnan ja saldon. Voit valita tilauksellesi sen toimittajan jonka hinta on halvin tai toimitus nopein.

Tilausyhteydet kaikille toimittajille

Kauttamme saat ulottuvillesi jopa kymmenen eri toimittajan tuotevalikoiman ja varmistat että saat tuotteesi aina parhaaseen hintaan.

Tilausten seuranta sekä omalle yritykselle että asiakkaalle

Verkkokauppapalveluun on rakennettu monipuoliset tilausten seurantatyökalut jotka päivittyvät automaattisesti toimittajalta saatavien tilaus- ja lähetyssanomien mukaan. Näet tilauksesi arvioidun lähetysajankohdan ja allokointitiedot kätevästi yhdessä näkymässä.

Käyttäjäkohtaiset käyttöoikeudet

Voit hallinnoida sekä oman yrityksesi että loppuasiakkaidesi käyttäjien käyttöoikeuksia suoraan palvelussasi. Voit määritellä erilaisia käyttäjätasoja asiakasryhmittäin, yrityksittäin tai jopa yksittäisen käyttäjän tasolla.

Täysin liitettävissä omaan toiminnanohjausjärjestelmään

Verkkokauppapalvelu voidaan helposti liittää useisiin erilaisiin toiminnanohjausjärjestelmiin ja muihin taustajärjestelmiin monipuolisten integraatiorajapintojen avulla. Näin saat käyttöösi täyden hyödyn jo olemassaolevista ohjelmistoistasi ja vähennät manuaalisen työn määrää.

Ostoportaali

Helppo vertailutyökalu ostajalle

Ostoportaali on ostajan työkalu, jossa näet toimittajien valikoiman selkeässä vertailunäkymässä. Jälleenmyyjänä päätät keiden toimittajien hinnastot liitetään palveluusi.

Saat toimittajilta ajantasaiset hinta- ja saldotiedot, joiden avulla optimoit jokaisen yrityksesi ostotapahtuman keskitetysti yhdessä työkalussa.

Ostoportaali

Kun olet löytänyt tarvitsemillesi tuotteille parhaan toimittajan, tilaat tuotteet nopeasti palveluun liitetyn suoran tilausrajapinnan kautta. Toimittaja toimittaa tilaamasi tuotteet suoraan yritykseesi.