Verkkokauppa

Mikä on ostoportaali?

Retail Hosting -ostoportaali mahdollistaa toimittajien hinta- ja saatavuustietojen vertailun yhdessä selkeässä näkymässä. Jälleenmyyjälle avataan ostoportaaliin yrityskohtainen näkymä johon liitetään halutut toimittajat.

Ostoportaalista tilaus siirtyy automaattisesti suoraan valitsemillesi toimittajille ja portaali kerää tilauksista kattavan tilausseurannan. Tekemäsi tilaukset voidaan siirtää rajapintayhteyksien avulla myös yrityksesi omaan toiminnanohjausjärjestelmään ja näin automatisoidaan koko ostoprosessi.

Säästä aikaa tilaamisesta

Yksi tilauskanava tekee tilaamisen helpoksi ja nopeaksi. Etsi tuote laajasta valikoimasta, varmista parhaat ehdot vertailemalla, lisää tilaukselle tarvittavat tunnistetiedot ja vahvista tilaus suoraan haluamillesi toimittajille. Kaikkien toimittajien tilausseuranta on selattavissa suoraan ostoportaalissa ja tiedätte milloin tilauksenne saapuvat.

Osta parhailla ehdoilla

Et tarvitse montaa ikkunaa vertaillaksesi toimittajiesi valikoimia, kirjaudut ainoastaan ostoportaaliin. Kaikkien toimittajienne tuotteet, hinnat ja saldot yhdessä näkymässä varmistaa että saat tilauksellesi päivän parhaan hinnan ja nopeimman toimituksen.

Valitse haluamasi kieli

Voit tilata ulkomaisilta tukuilta suomeksi. Voit valita suomen- tai englanninkielisen ostoportaalin.

Nopea käyttöönotto

Käytön aloittamiseksi sinun ei tarvitse tehdä laiteinvestointeja tai ohjelmistoasennuksia. Lisäämme vain yrityskohtaiset tietonne ja voit käyttää ostoportaalia kirjautumalla palveluun.

Ostoportaali

Helppo vertailutyökalu ostajalle

Ostoportaali on ostajan työkalu, jossa näet toimittajien valikoiman selkeässä vertailunäkymässä. Jälleenmyyjänä päätät keiden toimittajien hinnastot liitetään palveluusi.

Saat toimittajilta ajantasaiset hinta- ja saldotiedot, joiden avulla optimoit jokaisen yrityksesi ostotapahtuman keskitetysti yhdessä työkalussa.

Ostoportaali

Kun olet löytänyt tarvitsemillesi tuotteille parhaan toimittajan, tilaat tuotteet nopeasti palveluun liitetyn suoran tilausrajapinnan kautta. Toimittaja toimittaa tilaamasi tuotteet suoraan yritykseesi.