Verkkokauppa

Kokonaisratkaisut

Retail Hosting -verkkokauppa, ostoportaali ja rajapinnat voidaan yhdistää yhdeksi kokonaisuudeksi, jolloin saat kaikki palvelukokonaisuuden edut käyttöösi. Laajat integraatiomahdollisuudet mahdollistavat palveluiden yhdistämisen yrityksesi jo olemassaoleviin järjestelmiin. Toteutamme myös erillisiä ratkaisuja suoraan oman yrityksenne tarpeiden mukaan.

Palveluiden yhdistäminen >>

Toiveittesi mukainen Retail Hosting-kokonaisuus avataan käyttöösi valmiista konseptin osista. Osat ovat täysin yhteensopivia ja täydentävät toisiaan. Valmis ohjelmistokokonaisuus on käytössäsi ilman laiteinvestointeja tai ohjelmistoasennuksia.

Täydellinen integraatio >>

Retail Hosting -palvelut on täysin integroitavissa yrityksenne jo olemassa oleviin sähköisen liiketoiminnan taustajärjestelmiin. Tällöin hoidamme IT-projektinne alusta loppuun saakka ja saatte käyttöönne toimintavalmiin ja testatun ympäristön.

Erillisprojektit >>

Mikäli palveluistamme ei löydy jo valmiiksi tarvitsemianne toimintoja, voimme toteuttaa ne teille tehokkaasti erillisprojekteina. Tällöin saat käyttöösi asiantuntemuksemme myös projektinhallinnassa.

Palveluiden vertailu >>

Retail Hostingin edut ovat osiensa summa. Ottamalla huomioon juuri oman organisaatiosi ja asiakkaittesi tarpeet voit koota kokonaisuuden joka tukee parhaiten juuri sinun liiketoimintaasi.