Verkkokauppa

Ratkaisujemme hyödyt asiakkaillesi

Retail Hosting -palvelulla saavuttamasi hyödyt heijastuvat suoraan myös asiakasuskollisuuteen ja tyytyväisyyteen. Asiakkaasi arvostavat optimoitua ja kustannustehokasta ostokanavaa, joka palvelee juuri heidän tarpeitaan sekä tuotteiden että toimittajien osalta ja on helposti sovitettavissa heidän hankintaprosesseihinsa. Markkinointityökalujen avulla informoit asiakastasi juuri häntä kiinnostavista tuoteuutuuksista ja tarjouksista.

Helppo käyttää

Retail Hosting palveluiden käyttöliittymät ovat suunniteltu yhteistyössä asiantuntijoidemme ja asiakkaittemme kanssa. Käyttöliittymässämme kaikki on kohdillaan. Tuotevalikot tarjoavat kattavat tuotetiedot, hakutyökalut nopeuttavat sopivan tuotteen löytymistä ja tilaaminen kulkee selkeää polkua eteenpäin. Olemme yhdistäneet monipuoliset toiminnot selkeään pohjaan.

Laaja tuotevalikoima

Retail Hosting palveluiden kautta asiakkaallasi on tarjolla kymmeniä tuhansia tuotteita. Asiakkaasi voi keskittää kaikki ostosi yrityksellesi ja hänen ei tarvitse hajauttaa ostoja moneen paikkaan. Asiakkaasi  voi näin ollen säästää myös toimituskuluissa tai hyödyntää yrityksesi asiakaspalvelun kaikkiin tuotteisiinsa.

Asiakaskohtaiset sopimustuotteet

Voit koota asiakkaallesi myös asiakaskohtaisia tuotepaketteja, jolloin heidän useimmin tilaamansa tuotteet ja konepaketit löytyvät palvelustasi helposti ja ovat tilattavissa muutamassa nopeassa vaiheessa.

Kattavat tuotetiedot ja tuotehaut

Retail Hosting tarjoaa tuotetiedot selkeässä muodossa. Ostotapahtumaa helpottavat kattavat tuotespeksit, jolloin asiakkaasi voi varmistua tuotteen olevan sopivin käyttötarkoitukseen. Laajasta valikoimasta tuote löytyy nopeasti tuotehakujen avulla, asiakas voi rajata tuotetta nimen, tuotekoodin, valmistajan tai muun ominaisuuden perusteella.

Kohdennetut tuotekampanjat

Retail Hosting markkinointityökalujen avulla asiakkaallesi voidaan kertoa häntä kiinnostavista tuoteuutuuksista ja markkinointikampanjoista. Kohdennetun markkinoinnin avulla markkinointiviesti menee juuri oikealle henkilölle, etkä rasita asiakastasi turhaan.

Turvallinen ja luotettava

Retail Hosting on turvallinen ja luotettava. Ostot tapahtuvat salatussa ympäristössä, jossa asiakkaasi ostotapahtumat ovat suojassa. Luotettavasti toimiva palvelu sitouttaa asiakkaasi palaamaan verkko-ostosten pariin aina uudelleen. Retail Hosting -käyttäjien oikeuksia voidaan rajata tehtävien mukaan ja kirjautumisvaiheessa aukeaa käyttäjälle sovittu kokonaisuus.