Verkkokauppa

Rajapintatekniikat

 1. Hinnasto
  1. Hinnastokatalogi
   1. Tiedosto lähetetään  FTP:llä annettuun FTP-osoitteeseen. Tiedostomuoto .txt tai csv. Jälleenmyyjä voi valita lähetystiheyden (1-24 h) ja tiedostoon sisällytetyt kentät ja niiden järjestyksen.  Voi sisältää bundle-informaation.
  2. XML
   1.  http:n yli, XML-kyselyn vastauksena saatu XML-tiedosto. Kyselyn filttereinä ovat tuoteryhmä ja valmistaja. Vastauksena saadaan XML-hinnasto tuotteittain.
 2. BID-hinnasto
  1. BID-hinnastokatalogi
   1. Tiedosto lähetetään  FTP:llä annettuun FTP-osoitteeseen. Tiedostomuoto .txt tai .csv. Sisältää BIDien tiedot, lähetetään kerran vuorokaudessa.
 3. Tilaus
  1. XML
   1. http:n yli, XML-sanoma kysely/vastaus -periaatteella. Lähetetään XML-muotoinen tilaus ja vastauksena saadaan tilauksen vahvistus.
  2. Automaattinen XML-tilausvahvistus.
   1. Muodostuu kaikista järjestelmään tehdyistä tilauksista. Lähetetään FTP:llä annettuun FTP-osoitteeseen
 4. Backlog
  1. XML
   1. http:n yli, XML-kyselyn vastauksena saatu XML-tiedosto. Kyselyn filttereinä ovat mm. aikakoodi tai kaikki muuttuneet. Vastauksena backlog-tiedot tilauksittain.
 5. Lähetys
  1. XML
   1. http:n yli, XML-kyselyn vastauksena saatu XML-tiedosto. Kyselyn filttereinä ovat mm. aikakoodi tai aikaisemmin lähettämättömät. Vastauksena tiedot lähetyksittäin.
  2. Automaattinen XML-lähetystiedosto (ASN).
   1. Muodostuu järjestelmän lähetyksistä lähetyksittäin. Lähetetään FTP:llä annettuun FTP-osoitteeseen.
 6. Tiliote (laskutetut)
  1. XML
   1. http:n yli, XML-kyselyn vastauksena saatu XML-tiedosto. Kyselyn filttereinä ovat mm. aikakoodi tai viimeisen kyselyn jälkeen laskutetut. Vastauksena tiedot laskuittain.
 7.  Lasku
  1. Automaattinen XML-lasku
   1. Muodostuu järjestelmän laskuista laskuittain. Lähetetään FTP:llä annettuun FTP-osoitteeseen. Saatavana myös Finnvoice-muotoisena.
 8. URL –rajapinta kaikista webissä käytettävistä funktioista

Rajapintayhteydet

Retail Hosting -palvelut ovat rajapintayhteyksin integroitavissa mm seuraaviin järjestelmiin:

 • Lemon
 • Netvisor
 • Visma
 • Itella
 • Schenker
 • Basware